Skip to content
There is nothing to show here!
Slider with alias slider_91 not found.

Profil

Firmaet blev startet i 2002, derfor kunne vi med glæde d. 1 november 2017 fejre vores 15 års jubilæum. Så nu tager vi fat i et nyt årti hvor vi ser frem til fortsat at kunne servicere både gamle og nye kunder.

Til trods for en tid med udfordringer i byggebranchen, de senere år under finanskrisen har vi holdt skindet på næsen, derfor tak til vores trofaste kunder og samarbejdspartnere.

​Vi er i firmaet afhængige af vind og vejr. Vi er 5 – 8 medarbejdere plus 1 lærling. Med vores størrelse kan vi derfor levere stort set alle typer murerarbejder.

Uanset størrelsen af de arbejder vi udfører, om det er hos fru Jensen hjemme på vejen i Vejby eller hos rigmanden på Strandvejen gør vi altid en stor indsats for at levere stabilt kvalitets arbejde, udført til tiden, og i en god dialog med kunden undervejs.​

​Vi udfører arbejder for alle typer kunder, og alle private, samarbejdspartnere, butikker, fabrikker, ejendomselskaber, skadeservice, forsikringer mv. får samme gode behandling.

Selv om vi holder til i 3210 Vejby har vi medarbejdere i nord og syd, så vi kommer og laver dit murerarbejde i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Om det er i Hundested, Tisvildeleje, Gilleleje, Helsingør, Hellerup, KBH, Rødovre, Ishøj eller Greve mv.​

Back To Top