Skip to content

Badeværelse – skal det være helt nyt eller renoveres?

Drømmer du om at få et helt nyt badeværelse? Eller måske bare om at få renoveret det gamle? Så tag fat i os hos Murermester Martin Bøhm. Vi har mange års erfaringer med både at renovere badeværelser og udføre helt nye. Vi kan tilmed tilbyde at sørge for en vvs’er, hvis vandrørene skal lægges om, og en maler til den sidste finish. Din fordel er, at du får præcis det badeværelse, du ønsker dig, som en samlet pakke. Nemt og enkelt for du skal kun tage fat i os. Vi står for hele entreprisen, og står inde for diverse andre håndværkere, fordi vi ved, at de går lige så meget op i at levere kvalitet og holde aftaler, som vi selv gør.

Få gode råd og inspiration til dit badeværelse

Ved du, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, og hvad det skal kunne? Vi giver gerne gode råd, og du kan trække på vores store erfaring fra diverse forskellige store og små løsninger, vi har leveret i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Uanset om du for eksempel vil erstatte et badekar med en bruseniche, udvide ved at flytte en væg, gøre plads til en vaskesølje, have lagt gulvvarme og skiftet fliser, så er vi klar.

Vi kan bygge det badeværelse, du drømmer om – med garanti

Når vi kender dine ønsker, behov og den økonomiske ramme, giver vi et bud på den optimale løsning for dit nye badeværelse. Når du bruger os, er du forsikret mod eventuelle fejl og mangler gennem Byg Garantiordningen, fordi vi som professionelle håndværkere er medlem af Dansk byggeri og tilsluttet ordningen. Ring til os på 21 74 07 66, eller mail på martin@murermartin.dk, hvis du har spørgsmål.

Back To Top