Skip to content

Vedligeholdelse af alle typer ejendomme

Murværk står ude i alt slags vejr, hård frost og varm sommer. Det kan give for eksempel sprængninger i pudset på fundamentet, i fuger og i mursten. Siver der vand ind i isoleringen, er der risiko for større skader typisk skimmelsvamp. Derfor står vi tit for vedligeholdelse af eksempelvis murværk, fordi det bedre kan betale sig at forebygge og beskytte regelmæssigt og i god tid. Mange ved ikke, at gamle mursten faktisk holder til mere end nye, fordi man før i tiden brugte et højere indhold af ler i stenene. Derfor kræver nyere huse også vedligeholdelse.

Lad os rådgive dig om vedligeholdelse

Bor du i Nordsjælland eller Storkøbenhavn kan vi hjælpe dig med professionel og effektiv vedligeholdelse. Vi kan også rådgive dig, så du kan sikre din bygning bedre fremover. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at vedligeholde for eksempel fliser og fuger på badeværelser, så de ikke bliver grimme med tiden, men fremstår friske i flere år efter.

Vil du høre mere om vedligeholdelse, så tag fat i os

Hos Murermester Martin Bøhm kan vi altid sørge for kompetent vedligeholdelse. Samtidig arbejder vi fast sammen med andre håndværkere, som også kan hjælpe, hvis din opgave for eksempel også kræver en tømrer. Det er naturligvis fagfolk, som sætter samme ære i at levere kvalitet og overholde aftaler, som vi selv gør.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 21 74 07 66, eller skrive en mail til os på martin@murermartin.dk.

Back To Top