Skip to content

Ombygning af alle typer ejendomme

Er tiden ved at være inde til at få udvidet din bolig? Skal boligen rumfordeling tilpasses familiens størrelse og behov? Eller trænger din bygning bare til en kærlig behandling? Hos Murermester Martin Bøhm kan vi tilbyde dig alle former for ombygning – og til alle typer ejendomme. Vores store erfaring sikrer dig, at du får den optimale ombygning. Vi kan rådgive om muligheder og materialer samt give dig inspiration til nye ideer eller løsninger, du ikke troede kunne lade sig gøre.

Mangler du en hovedentreprenør til ombygning?

Vi kan naturligvis levere alt inden for murerarbejde til din ombygning, eksempelvis når det gælder indre og ydre mure samt eksempelvis fliser i køkken, badeværelse og bryggers. Desuden kan vi tilbyde dig at stå for hele entreprisen, så du for eksempel ikke behøver at finde en god vvs’er, eller en tømrer der har plads i kalenderen. Vi har allerede en række faste samarbejdspartnere inden for andre brancher – elektrikere, vvs’ere, tømrere og malere. Det er folk vi kender indgående, og som vi ved kan levere den kvalitet, vi selv forventer.

Få din ombygning med Byg Garantiordning

Vi er naturligvis medlem af Dansk byggeri og tilsluttet Byg Garantiordning, så du får din ombygning sikret mod fejl og mangler. Vores murere dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vi er altid klar til at kigge forbi og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Du skal blot tage fat i os på telefon 21 74 07 66, eller sende os en mail på martin@murermartin.dk, så kan vi hjælpe dig.​

Back To Top